Imatge Tarambanada 2016

Imatge del cartell, obra de l’Agustí Ors, per l’edició d’enguany.

Imatge del Musicànim • Teatre Auditori de Granollers

“Musicànim” és un projecte impulsat per l’Orquestra de Cambra, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers per acostar la música en la seva dimensió cultural, social i terapèutica a les persones. L’acció es realitza principalment al centre hospitalari i es fa extensiva a d’altres col·lectius i institucions assistencials, sociosanitàries i penitenciàries d’arreu de Catalunya.

Viu la Música (VLM). Escola de Música

Escola de nova creació, amb una especial sensibilització per a les noves tendències educatives dins del món musical. adsense banned

Redisseny packaging i CD “Feliç aniversari”

Totsona ha renovat la imatge dels CD’s de la colecció de “Cançons personalizades”, cantades per la Dàmaris Gelabert. Versions en CAT i ESP.

Redisseny packaging i CD “Les meves cançons”

Totsona ha renovat la imatge dels CD’s de la colecció de “Cançons personalizades”, cantades per la Dàmaris Gelabert. Versions en CAT i ESP.

Nou DVD de la Dàmaris Gelabert

Idea, disseny gràfic i producció digipack i galeta DVD Canta!

Presentació del DVD CANTA! de la Dàmaris Gelabert

Guió i animació de la presentació de CANTA! el nou treball de la Dàmaris Gelabert.

CD M’agrada el Nadal · Dàmaris Gelabert

Disc editat per totsona amb cançons per aquesta època de l’any, amb la col·laboració de la coral infantil Amics de la Unió.

massatge5massatge8massatge2massatge1massatge0massatge3

CD Massatge amb cançons · Dàmaris Gelabert

Disc editat per Totsona amb cançons basades en massatges per a nadons. Una eina d’estimulació sensorial amb cançons per estimar, acariciar, gaudir, emocionar i jugar.

cardedeu3cardedeu3bis

Campanya informativa sobre l’Ordenança de convivència

Disseny i producció d’una campanya informativa sobre la nova Ordenança de convivència aprovada per l’Ajuntament de Cardedeu. Banderoles i follet informatius.

Cartell Dia Internacional de les Dones

Obra guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament de Granollers en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.