“… han demostrat molta professionalitat a l’hora de captar les idees que voliem portar a terme i disponibilitat en el procés de creació. Esperem poder continuar comptant amb aquesta col·laboració per molts anys més.”

Giovanni Marzocchi,
Arxiu de la Memòria Popular de La Roca del Vallès

“… portàvem temps buscant una persona creativa que entengués la nostra filosofia, la nostra manera de fer i que ho pogués reflectír de forma clara en totes les propostes de disseny de la nostra empresa. Des del primer moment ha estat molt fàcil treballar amb Ors comunicació, entenen el que volem comunicar i ho saben posar amb modernitat i frescor i alhora tendresa i caliu.”

Àlex Martínez,
Compositor

“… la granota onomatopeica de l’Agustí em va semblar una troballa. Salta, canta i fa petons. Magnífic. N’hi vaig portar als meus nets i buscaré el merchandasing complet.”

Vicenç Villatoro,
escriptor

“Per Vilanova, municipi que tinc l’honor de representar, la participació de l’estudi Ors ha significat un punt d’inflexió.”

Oriol Safont,
Alcalde de Vilanova del Vallès

“Gràcies Pau per ajudar-nos i ser part d’aquest projecte que intenta explicar al món la importància de la música en la vida dels infants.”

Dàmaris Gelabert,
Musicopedagoga

“…A mida que hem anat creixent com a companyia teatral ha estat bàsica la col·laboració amb els Ors.”

Ramon Godino,
Actor

“Us felicito pel cartell i la postal promocional dels actes de la Diada, amb els ‘braus Osborne’ envoltant-nos per tot arreu. Un disseny molt encertat i pertinent.”

Albert Cuesta,
Periodista